DISCOVER OUR SALE AND GET 20% ON YOUR FRAME

De outfit

20-06-2020 // News

Artikel uit de Gazet van Antwerpen

Always look at the bright side of life. Deze zonnebril helpt je daar zeker bij. Deze Odette Lunettes kan je met verschillende stijlen combineren. Je kan hem integreren in een urban look, eruit laten springen als statement piece in een strakke look of mixen en matchen met kleuren in een eclectische look. Een onmisbaar accessoire voor een zonnige zomer!

Odette Lunettes

Brillen met karakter

Tien jaar lang maakte Eline De Munck (32) deel uit van de Vlaamse showbusiness. Vijf jaar gele- den trok ze zich terug uit die wereld van glitter en glamour en stampte ze haar brillenmerk Odette Lunettes uit de grond. Met een eigen winkel op de Meir en vierhonderd verkooppunten vinden deze brillen met karakter hun weg naar klanten in bin- nen- en buitenland.

“Een bril is meer dan een accessoire. Het is hetverlengde van iemands persoonlijkheid”, zegt Eline. De focus ligt sterk op het design en de kwaliteit van de monturen. Kenmerkend voor het label is de dubbele neusbrug en de combinatie van acetaat en roestvrij staal. De productie gebeurt in Frankrijk en Duitsland. Onlangs lanceerde Odette Lunettes ook een hippe mondmaskercollectie.

(elbo)

INFO: www.odettelunettes.com

Stay up to date